Om oss

Ramkvilla Hästklinik är en modernt och fullt utrustad hästklinik i hjärtat av Småland. Förutom digital röntgen, ultraljud och endoskop/gastroskop erbjuder kliniken moderna behandlingsalternativ såsom ACP/PRP, IRAP och stötvåg. På kliniken utför vi primärt hält- och prestationsutredningar, besiktning mm. Vi gör också enklare stående kirurgi och kan till viss del även ta emot akutfall.

 

På kliniken träffar du:

Håkan Ahlström, leg. veterinär
Håkan har varit veterinär sedan 2011. Han har arbetat på några av Sveriges ledande hästsjukhus och kliniker - Universitetsdjursjukhuset i Uppsala, Regionsdjursjukhuset i Helsingborg, Mälaren Hästklinik och Brunmåla Hästklinik.

Håkans primära intressen är prestationsrelaterade problem (såsom rörelsestörningar och hältor) och bilddiagnostik men även akutsjukvård och kirurgi. Genom sin bakgrund som tävlingsryttare träffar man honom ofta som tävlingsveterinär. 

Håkan har deltagit i flera nationella och internationella utbildningar inom ortopedi och bilddiagnostik och är inskriven i ISELP’s (International Society of Equine Locomotor Pathology) omfattande utbildningsprogram.

Linn Söderström, leg. veterinär
Information inom kort

Helena Svensson, leg. djursjukskötare
Helena har sedan 2007 arbetat som djursjukskötare på Ramkvilla Hästklinik, Skara djursjukhus och Tingsryds Hästklinik. Hon har tidigare arbetat i tävlingsstall i Sverige och på Irland samt är utbildad ridinstruktör. Till vardags arbetar Helena numera som ambulanssjuksköterska och driver även det egna företaget HS Häst & Ridutbildning, där hon utbildar/tävlar och föder upp hästar samt håller privata träningar i dressyr och hoppning. Helena är även ID-kontrollant. 

 


Hitta hit

 

JavaScript måste vara aktiverat för att du skall kunna använda Google Maps.
Det verkar dessvärre som om JavaScript är avaktiverat eller inte kan användas av din webläsare.
För att kunna använda Google Maps, aktivera JavaScript genom att ändra inställningarna i din webläsare, och försök igen.

Skriv ut

 

Vägbeskrivning (öppnas i nytt fönster)

 

© 2017 Ramkvilla Hästklinik
Free Joomla! templates by Engine Templates