Vi har nyligen utökat med ytterligare en veterinär och söker därför ytterligare en assistent. 

Vi söker dig med gedigen hästbakgrund och som har jobbat med hästar på ett eller annat sätt. Är du legitimerad djursjukskötare eller djurvårdare på utökad nivå (D9) är det meriterande. Du ska kunna jobba i team, där noggrannhet och struktur är viktigt, samt viljan att föra vår verksamhet framåt. Vi ser att du har en god social förmåga och ett brinnande intresse för hästar och djursjukvård. B-körkort är ett krav.

Dina arbetsuppgifter kommer i första hand vara att bistå veterinärerna i den dagliga verksamheten  på kliniken i Ramkvilla. Du kommer även att följa med på ambulerande uppdrag samt i viss mån arbeta med administration och kundtjänst/reception.

Dina arbetstider är dagtid och vissa kvällar. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och det kan ibland innebära oregelbundna arbetstider. Vi tillämpar sex månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse. Urval sker löpande. 

Vi erbjuder ett spännande och roligt arbete med goda möjligheter att utvecklas tillsammans med kliniken.

Vill du vara en del av vår resa, tveka inte att kontakta oss.

Skicka din ansökan till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. omgående (senast 2019-10-15) Vid frågor kontakta Håkan Ahlström via telefon 070-399 42 99 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

© 2017 Ramkvilla Hästklinik
Free Joomla! templates by Engine Templates